5.ua

Адвокат Клюєва заявляє, що на його підзахисного чиниться тиск

Адвокат народного депутата Сергія Клюєва заявляє, що на його підзахисного чиниться тиск та наголошує, що його не мали права не випускати в Австрію, куди нардеп летів для консультації зі своїми адвокатами.

Про це Юрій Сухов сказав учора, 9 червня, в ефірі "5 каналу". За його словами, стосовно Клюєва не було жодних обмежень щодо пересування. На думку Сухова, те, що його не випустили, є незаконним, оскільки нардеп мав право вільно пересуватися по території України і виїжджати за її межі.

"І ось незаконне обмеження його свободи пересування, не маючи при цьому законних підстав, говорить про те, що почалися його переслідування без будь-яких приводів для цього", - зазначив захисник народного обранця.

Крім того, він повідомив, що 5 червня мало бути прийняте рішення Єврокомісією про накладення або зняття персональних санкцій з Сергія Клюєва: "Природно, захищаючи свою позицію, він хотів зустрітися з представниками Європейської комісії, його в Австрії чекали його адвокати, які займаються цим питанням, він хотів представити свою позицію", - додав Сухов.

Попередній матеріал
Юнацька збірна України з футболу пробилася до 1/8 фіналу чемпіонату світу
Наступний матеріал
Майже півкілометровий затор утворився на столичному проспекті Бажана
Теги:
Loading...