київводоканал 5.ua

"Київводоканалі": Відключень води у спеку більше не буде

    Утім, на головному міському колекторі нині тривають ремонтні роботи.

    Зокрема, будівельники укріплюють схил над мережами. Саме через зсув стався прорив труб. Внаслідок цього два дні мешканцям частини Шевченківського, Оболонського та Подільського районів Києва довелося бути в спеку взагалі без води.

    Люди нарікали на величезні черги біля бюветів. Натомість автоцистерн з водою не бачили. Воду почали вмикати в суботу пообід. У "Водоканалі" зазначають, що труби, які проклали, прослужать півтора роки. За цей час мають добудувати колектор-дублер, бо нинішній знаходиться в аварійному стані з 1999 року.

    "Та схема, яка була виконана з четверга по суботу, вона може працювати достатньо незалежно, але вона не є надійною. Тому в найближчий місяць передбачено будівництво другого такого ж напірного трубопроводу. Ця схема зможе працювати до кінця 2016 року, доки не буде збудована друга нитка", - зазначив генеральний директор ПАТ "Київводоканал" Андрій Білик.

    Нагадаємо, 7 серпня повідомлялося, що через ремонтні роботи на головному каналізаційному колекторі у деяких мікрорайонах української столиці подовжено термін відсутності водопостачання.

    Попередній матеріал
    Незважаючи на виконання Україною Мінських угод, терористи постійно ведуть обстріли - Полторак
    Наступний матеріал
    Ситуація з переселенцями зараз в десятки разів важча, ніж після аварії на ЧАЕС - Розенко
    Теги:
    Loading...