5 канал

Гройсман: Бізнес треба носити на руках

    Потрібно послабити будь-який тиск податкової на бізнес, вважає прем'єр

    Потрібно забезпечити незмінність податкової системи мінімум на 3-5 років. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час прес-конференції за підсумками робочого візиту до США.

    "Що стосується податкової реформи. Потрібно забезпечити незмінність податкової системи мінімум на 3-5 років. Не можна змінювати податки кожний рік, особливо під новий рік. Бізнес не може нічого прогнозувати. Нам потрібно послабити будь-який тиск податкової на бізнес. Це означає, що система обліку має бути спрощеною. Бізнес говорить, не чіпайте ставки, ми зможемо дати цьому раду, але дайте нам нормальні умови ведення бухгалтерського обліку і податкового обліку, і дайте можливість нам не змінювати правила", – заявив Гройсман.

    "Щоб ще я хотів закласти у цю реформу – відповідальність податківців. Я не буду терпіти, коли приходять у бізнес, нараховують мільйонні штрафи, а потім просять за це відкати. Таких треба саджати в тюрму. Бізнес треба носити на руках, а не давити його постійно. У нас давлять тільки того, хто працює", – наголосив прем'єр.

    Попередній матеріал
    У Миколаєві на автостоянці згоріло шість автобусів
    Наступний матеріал
    У Дніпрі лікарі врятували тяжко пораненого бійця, якому міною відірвало ноги
    Теги:
    Loading...
    Суттєвих змін в податковій системі не відбудеться – експерт

    Суттєвих змін в податковій системі не відбудеться – експерт

    Сьогодні Гройсман відвідає шведсько-український бізнес-форум

    Сьогодні Гройсман відвідає шведсько-український бізнес-форум