5.ua

Батальйон "Дніпро" затримав диверсантів Гіркіна у Маріуполі

    Конспіративну квартиру бойовиків у звільненому місяць тому від бандитів Маріуполі виявила розвідка батальйону "Дніпро-1".


    Самих терористів силовики спочатку вирішили не затримувати через скупчення дітей поблизу, але згодом значну частину бандитів таки вдалося захопити. Іншим бойовикам вдалося втекти із Маріуполя у Донецьк. За даними розвідки, там вони перебувають під керівництвом ватажка терористів, росіянина Ігоря Гіркіна. Про це повідомляє Штаб національного захисту Дніпропетровщини.

    В оселі терористів силовики знайшли багато мобільних телефонів, більше десятка сім-карт різних операторів, а також понад півсотні різноманітних ключів, у тому числі від автомобілів та гаражів. У цих же приміщеннях бойовики зберігали зброю. Серед знайденого – три ручні протитанкові гранатомети, пістолет Макарова, граната РГД та рідина для створення вибухівки. Затриманих у Маріуполі терористів та вилучену партію зброї бійці батальйону "Дніпро-1" передали співробітникам СБУ для подальшого розслідування.

    Нагадаємо, сьогодні ж стало відомо про знешкодження диверсійної групи бойовиків у визволеному Слов'янську, та також про затримання завербованих російськими спецслужбами терористів-підривників у Запоріжжі.
    Попередній матеріал
    Кремль спростовує плани завдати точкових ударів по Україні
    Наступний матеріал
    На Луганщині зник український військовий літак
    Теги:
    Loading...