5.ua

За минулу добу українські війська знищили щонайменше 150 терористів - речник АТО

    Бойовики вночі обстріляли ряд позицій сил антитерористичної операції на Донбасі, жертв серед військових немає. Про це у своєму Facebook написав співробітник Міністерства оборони України Костянтин Машовець.


    За його даними, терористи обстріляли з мінометів аеропорти Луганська і Краматорська. Використовуючи БМ-21 "Град" бойовики вдарили по одному з блокпостів у селищі Металіст.

    Українські ж війська ліквідували за добу щонайменше 150 терористів. Серед учасників антитерористичної операції загинуло 2-є бійців. Про це повідомив речник АТО Олексій Дмитрашківський.

    За його інформацією, силовики зруйнували 6 опорних пунктів терористів та знищили бази з боєприпасами у Миколаївці та Семенівці. Водночас, станом на ніч четверга Миколаївку було повністю блоковано. Використовувалася артилерія та авіаційні удари. Під час бою за цей населений пункт один військовослужбовець загинув, ще 4-ро були поранені. Усього ж за добу терористи вбили 2-ох українських силовиків. Водночас, вчора бойовики намагалися збити з ПЗРК українські літаки Су-25 та Ан-26. Першому – винищувачу – вдалося уникнути ракети, другий снаряд – самоліквідувався. Літаки пошкоджень не зазнали.

    Раніше Дмитро Тимчук повідомив, що терористи здійснили танкову атаку одного із блокпостів сил АТО, пошкодили 2 одиниці бронетехніки.

    Нагадаємо, на цей час зафіксовано, що на території Луганської області знаходяться 20 танків і 122 одиниці бронетехніки, які туди потрапили з боку Росії

    Попередній матеріал
    США вкотре погрожують Росії суворими санкціями
    Наступний матеріал
    США сьогодні святкують День незалежності
    Теги:
    Loading...