5.ua

Міноборони: воєнного стану не буде, але терористи не вислизнуть

    Запроваджувати воєнний стан на Сході України поки що не будуть. Про таке заявив виконувач обов’язків міністра оборони Михайло Коваль.


    Натомість, силовики готуються до підготовки гуманітарного коридору, яким мирні жителі зможуть покинути зону проведення антитерористичної операції. Коли він буде діяти – ще достеменно невідомо, однак Коваль запевнив, що терористи скористатися ним не зможуть: "Буде проводитися повна фільтрація людей, спеціальні фільтраційні заходи проводитимуться. Дивляться, щоб серед людей, зокрема жінок, не було людей, які зв’язані із терористами, які здійснили злочини на теренах України, злочини пов’язані із терористичною діяльністю. А це все може бути – у нас інформації дуже багато, база дуже потужна у нас, і відповідні структури виділені, які цим будуть займатися. До того ж, дуже серйозні питання пов’язані із розселенням людей у різних регіонах", – розповів виконувач обов’язків міністра оборони.

    Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко доручив створити рятівний коридор для мирного населення, яке хоче виїхати з зони АТО, сьогодні ж про початок виконання цього рішення заявили у МВС.

    .  

    Попередній матеріал
    Міський голова Донецька хоче переговорів з терористами за посередництвом Кремля
    Наступний матеріал
    Залізничні квитки для кримчан на материкову Україну подорожчали у 4-7 разів
    Теги:
    Loading...