фото YouTube

Терористи оприлюднили відео із розстрілом заручників



    Цю новину оприлюднило інтернет-видання
    Gorlovka.ua. У кінці відео за його наказом люди в масках стріляють по двох чоловіках у цивільному і з пакетами на головах, що стояли біля стіни – ті падають. Чи є це відео достовірним, або це є постановка - наразі невідомо.

    Свої дії Безлер пояснює захопленням в полон українцями "його людини". Терористи вели переговори з приводу обміну неназваної особи на офіцерів української армії, СБУ та міліції, але безуспішно. Він каже, що.

    Безлер повідомив – тримає у заручниках трьох полковників СБУ і трьох підполковників, яких він вирішив розстрілювати. На оприлюдненому відео, за словами терориста, розстрілюють "пана Будика і пана Васющенка". Першим із згаданих зловмисником людей людей може бути проукраїнський активіст Василь Будик, якого, за повідомленнями ЗМІ, викрали у Горлівці 2 травня. Щодо іншого чоловіка - може йтися про Олександра Васющенка, про якого користувачі Інтернету згадують, як викраденого невідомими у Горлівці.

    Якщо "його людини" не звільнять – "Бєс" пригрозив через годину розстріляти ще двох заручників - і так, поки не будуть розстріляні усі вісім офіцерів. Відеозвернення викладено близько 13 годин тому в Youtube під ніком "Григорий Лепс".


    У свою чергу, народний депутат України Олег Ляшко у Facebook пише, що мова йде про звільнення жінки – "агенти ФСБ", яку українські спецслужби затримали напередодні.

    Наразі "5 канал" чекає на відповідний коментар від СБУ.

    Обережно: відео не бажано для перегляду особам до 18

    Попередній матеріал
    На блокпостах біля Слов'янська українські силовики поставили танки Т-64
    Наступний матеріал
    Суд за тиждень продовжить розглядати справу про розгін Євромайдану
    Теги:
    Loading...