фото Військове телебачення України

Міноборони оприлюднило відео затриманих учора бойовиків і кремлівських журналістів

    Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України на своєму каналі в YouTube оприлюднила відеокадри із затриманими напередодні терористами.


    Вони були взяті у полон під час спецоперації із знешкодження вогневої точки зловмисників, які готувались обстріляти український аеродром. Двоє затриманих виявились журналістами з Росії, які знімали підготовку до злочину.

    Нагадаємо, 18 травня 2014 року, українські військовослужбовці провели спеціальну операцію проти терористів, які готувались здійснити обстріл військового аеродрому в Краматорську. Внаслідок дій воїнів Збройних сил України було знищено бойовий розрахунок терористів, а журналістів – громадян Російської федерації, які знаходились в загоні терористів та фільмували їх дії в режимі он-лайн – затримано та передано правоохоронним органам для проведення дізнання.

    За підсумками операції українських військовослужбовців на місті вогневої позиції терористів було вилучено переносний зенітний комплекс іноземного виробництва. Такі моделі ПЗРК не перебувають на озброєнні Збройних сил України.

    Сьогодні міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров уже встиг звернутися до ОБСЄ з закликом допомогти у звільненні затриманих в Україні російських журналістів.
    Попередній матеріал
    Нацбанк продовжив термін дії обов´язкового продажу 50% валютної виручки
    Наступний матеріал
    Мін’юст направив запити до Генпрокуратури та СБУ щодо розслідування діяльності КПУ
    Теги:
    Loading...