5 канал

"Рахман": Російські окупанти не пропонували перейти на їхню сторону, їх цікавила інформація про мою особу

Російські окупанти не пропонували "кіборгу" перейти на їхню сторону, але вибивали свідчення про українських бійців.

Про це Андрій Гречанов, начальник відділення розвідки 81-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ із позивним "Рахман" повідомив в ефірі "5 каналу".

"Спроб (перетягнути на бік ворога - 5.ua) не було, їх цікавила лише інформація, хоча б встановити мою особу - хто я насправді. Я сказав, що я цивільний, але мені не повірили ... Вони побачили, що куля (на ланцюжку як оберіг - 5.ua), плюс в мене ще татуювання було армійське, вони розуміли, що я якимось чином маю відношення до армії", - розповів "кіборг".

На питання, чого було більше - користі чи шкоди від початку масової підтримки і поширення інформації про нього в Україні, коли суспільство і влада почали боротися за визволення "Рахмана", він розповів про таке:

"Один зайшов, каже: "Досить дурня клеїти, майор. Ми розуміємо хто ти". Я ще деякий час протримався, але вже було марно ... далі вже в Донецьку, коли зрозуміли хто я, взагалі ніяких спроб вдарити не було. Не можу наговорити на них, більше вже ніхто не бив", - зазначив Гречанов.

Повну версію розмови з Андрієм Гречановим дивіться в рубриці Інтерв'ю.

Нагадаємо, вчора, 30 листопада, з неволі повернувся "кіборг" із позивним "Рахман": його обміняли на російського майора із прізвиськом "Камаз".

Попередній матеріал
На Донеччині російські окупанти обстріляли бойовиків "ДНР" – штаб АТО
Наступний матеріал
Майже 30 тис. грн на місяць отримуватимуть співробітники Антикорупційної прокуратури - Холодницький
Теги:
Loading...