Фото 24tv.ua

Українські бійці оприлюднили документи убитого в Мар’їнці росіянина

Документи та трофеї вкотре підтверджують участь Росії в конфлікті на Донбасі.

Документи оприлюднені у неофіційному мікроблозі Twitter бійців Збройних сил "ЗСУ (Центр)". У коментарі до публікації сказано: "В одного з убитих бійців ворога, знайшли ці ось документи". Це паспорт громадянина РФ з Північної Осетії, російське страхове свідоцтво та довідка від так званої "ЛНР".

Доброволець батальйону "Київ-2" Ігор Савчук у своєму Facebook додав подробиць і чорного гумору: "Страхові компанії Росії скоро розоряться: занадто багато найманців дохне на Донбасі. Ось цей з диверсійно-розвідувальної групи повітрянодесантних військ "Рязань", здох при штурмі Мар'їнки. Передали з 28-ї окремої моторизованої бригади". Зазначимо, що саме 28-ма бригада тримала оборону Мар’їнки під час штурму 3 червня.

Бійці також зазначили: зачистку міста Мар'їнка "завершено на 99%. Взято у полон 12 бійців противника, з них підтверджені – двоє громадян РФ. Позиції укріплюються". Через дві доби після бою до міста прибули представники місії ОБСЄ. "Все зафіксували, пофоткали, поспілкувалися з полоненими бойовиками, і поїхали", – пишуть бійці.

Попередній матеріал
Крім терористів на Мар'їнку наступали регулярні війська РФ - Галушко
Наступний матеріал
До Києва повернулися 77 демобілізованих бійців 25-го батальйону тероборони "Київська Русь"
Теги:
Loading...