Укртрансгаз

Російські терористи залишили Волноваху, Маріуполь і Бердянськ без газу

    "Укртрансгаз" для ремонту обстріляного газопроводу на 1,5-2 дні зупинив газопостачання Волновахи, Маріуполя та Бердянська, транзит до Європи не постраждав.

    Поблизу населеного пункту Очеретине пошкоджений магістральний газопровід "Краматорськ-Донецьк Ду1000" Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії "Укртрансгаз" у Facebook.

    "Наразі пошкоджена ділянка локалізується персоналом "Укртрансгазу". Газопостачання міст Волноваха, Маріуполь , Бердянськ буде припинено на термін проведення ремонтних робіт. З моменту припинення бойових дій орієнтовно 1,5-2 доби,- наведено слова керівника прес-служби Максима Білявського у згаданому повідомленні. Білявський також підкреслив, що на транзит природного газу до Європи ця надзвичайна ситуація не впливає. 

    Як ми писали раніше, неподалік Авдіївки горить газ із перебитого терористами газогону. Про це пише начальник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін. З його слів, чи є постраждалі, ще невідомо. Зранку у секторі "Б" "5 каналу" повідомляли, що трубу пошкодили близько 5:00 ранку, відтоді там велика пожежа.

    [social type="fb" url="294059797384610"]

    Попередній матеріал
    МВС затримало чотирьох міліціонерів, які забезпечували автоматами "тітушок"
    Наступний матеріал
    Яценюк хоче покарати винних у побудові нафтобази поблизу військової частини
    Теги:
    Loading...