свічка 5.ua

На Волинь привезли загиблого бійця 14-ї механізованої бригади

    Загиблого військовослужбовця 14-ї механізованої бригади Олексія Ярмолюка цієї ночі привезли до його рідного села на Волині.

    Односельчани зустрічали героя на колінах, живий коридор утворили майже в кілометр. 27-річний Олексій Ярмолюк 30 липня під час розмінування територій на Донеччині підірвався на міні. Упродовж трьох тижнів лікарі намагалися врятувати його життя. Але травми були надто серйозні. Помер герой у шпиталі вчора. До війська бійця призвали у лютому. Поховають вояка на Батьківщині у селі Боровичі.

    "Поранення отримав він 30 липня, село Талаківка Донецької області на розтяжках, бо він був мінером, боровся за життя до вчорашнього дня. Але поранення виявилися тяжкими, серце зупинилося... Він був опорою для сім'ї, нещодавно одружився. Вони навіть не натішилися сімейним життям", - зазначила Боровичівський сільський голова Тамара Мандзюк.

    Нагадаємо, на Кіровоградщині попрощалися із 26-річною зв'язковою Катериною Носковою. Загинула зв'язкова 16 серпня, коли допомагала вивозити з лінії вогню поранених побратимів поблизу Горлівки.

    Попередній матеріал
    Позачергова сесія Верховної Ради може відбутися 27 серпня – Парубій
    Наступний матеріал
    Збитки від незаконної "націоналізації" у Криму перевищують 50 млрд грн – прокурор
    Теги:
    Loading...