vk.com/ полк \"Азов\"

На Донецькому напрямку терористи відкривають вогонь по силах АТО з артилерійських систем "Гіацинт"

Наразі терористи зі стрілецької зброї обстрілюють Опитне та Піски. Загалом упродовж вечора та ночі бойовики понад 40 разів відкривали вогонь на Донецькому напрямку.

Стріляли не лише по опорних пунктах українських військових, але й по кварталах, де живуть мирні мешканці. Деталі "5 каналу" повідомив прес-офіцер штабу АТО сектору "Б" Євген Силкін.

"З важкої артилерії калібру 152 міліметри позиції українських військ піддавалися щільному обстрілу під Красногорівкою. Ще три рази артилерійські системи "Гіацинт" терористи активно застосовували по Красногорівці о 22:20, о 22:50 та 23:10. Використовуючи тактику "спаленої землі" мінометними мінами 120 калібру накривали опорні пункти учасників Антитерористичної операції на шахті "Бутовка", одночасно по українських військових, що тримають оборону у Мар'їнці, з цього важкого озброєння гатили майже годину з напрямку Олександрівки. Спостерігачі, що знаходяться на українських блокпостах зафіксували численні обстріли будинків мирних мешканців в Авдіївці та Мар'їнці", - повідомив Силкін.

Нагадаємо, як повідомив сержант батальйону "Донбас" Євген Шевченко, 18 серпня добровольчий батальйон має бути у повному складі на постійних місцях дислокації під Маріуполем. 

Попередній матеріал
Луценко: Ситуація на Донбасі загострилася перед Днем незалежності
Наступний матеріал
У разі ймовірного наступу терористів їхні втрати сягнуть неприпустимого рівня – Галушко
Теги:
Loading...