5 канал

Іслямов: Необхідно змусити владу офіційно вимкнути електропостачання до окупованого Криму

Українська влада має переглянути контракт щодо постачання електроенергії до анексованого Криму і не продовжувати його на наступний рік.

Про це в ефірі "5 каналу під час телемарафону "Україна понад усе" заявив координатор блокади Криму Ленур Іслямов.

"От зараз ми блокуємо ці всі опори (ліній електропередач в Херсонській області, за якими електрика постачається до анексованого Криму - 5.ua) і ми повинні змусити владу переглянути цей контракт і не продовжувати його на наступний рік, а наразі як мінімум необхідно виключити, хоча б на кілька тижнів. Спочатку виключити, а потім ми можемо запустити до ремонту далі цих електроопор", - сказав він.

Іслямов наголосив: "Влада забула, що у нас зараз знаходиться в неволі політв'язень. Ми повинні політв'язнів звідти визволяти, тому що вони такі самі громадян, як і ми з вами... Американці, якщо їхній громадянин перебуває в неволі, авіаносець туди відправляють, а ми не можемо власну електроопору відключити, яка живить ще й окупанта? Тому ми повинні змусити владу відключити світло офіційно".  

Нагадаємо, сьогодні зранку правоохоронці повідомили про зруйновані вибухівкою електроопори одразу в двох районах Херсонської області - Генічеському та Чаплинському.

Попередній матеріал
Нові "Зоряні війни" ще до прем'єри зібрали $50 млн
Наступний матеріал
У Києві вбили власницю салону краси
Теги:
Loading...