Без газу
Без газу Facebook / Павло Жебрівський

Без газу тисячі осель: у Мангуші сталася технологічна аварія – Жебрівський

Щонайменше 3 доби доведеться провести місцевим мешканцям без газу - цей час піде на ліквідацію аварії та заповнення системи газом

У Мангуші, що на Донеччині, сталася технологічна аварія, через що припинила роботу газорозподільна станція. Відтак, без газу лишились понад 2,5 тисячі мешканців. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на сторінці у Facebook.

"У Мангуші внаслідок технологічної аварії зупинена газорозподільна станція – без газу залишилися 2664 абоненти. Як доповів мені Дмитро Черниця, голова Мангуської райдержадміністрації, бригади ремонтників уже виїхали на місце аварії", - йдеться у дописі Жебрівського.

Як запевняють у "Маріупольгазі", подачу газу буде забезпечено на стратегічно важливі для Мангуша підприємства та установи – школу, дитсадок, лікарню, хлібокомбінат, м’ясопереробний цех тощо.

Водночас, населенню доведеться щонайменше три доби провести без газу.

"За словами ремонтників, саму аварію вони ліквідують швидко – максимум за день, але мінімум два дні потрібно для того, щоб заповнити систему газом. За словами Дмитра Черниці, електрика у Мангуші є, тож у ці дні для приготування їжі населення користуватиметься електроприладами", - відзначив очільник Донецької ВЦА. 

Дивіться також фотогалерею за темою: 

ФОТО: Луценко вирушив у робочу поїздку в зону АТО: що побачив в окопах та на КПВВ

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

Попередній матеріал
Порошенко підписав закон "Про освіту"
Наступний матеріал
На Київщині виявили контрабандні iPhone 8 та iPhone 8+
Loading...