5.ua

Голова Луганської ОДА вважає сепаратизм прикриттям корупційних схем

    Сепаратизм, захоплення адмінбудівель, масові заворушення, наруга над державною символікою та спроба захопити владу – у вчинені таких дій у Луганську підозрюють групу осіб. Факти об’єднали в одне кримінальне провадження, слідство веде Служба безпеки України.

    Про це повідомив прокурор області Сергій Стось. За його словами порушено також кілька кримінальних проваджень щодо перешкоджання професійній діяльності журналістів, захоплення місцевої телекомпанії та крадіжки особистих речей її співробітників. Також до преси вийшов новопризначений губернатор Михайло Болотських. Він укотре запевнив, що у повному обсязі виконує свої обов’язки на посаді голови облдержадміністрації.

    Сергій Стось, Прокурор Луганської області: "Я налаштований на те, щоб до всіх осіб, які скоїли противоправні дії, був застосований закон по всій строгості та суворості. Щоб кожна людина знала, що за порушення закону вона буде відповідати особисто".

    Михайло Болотських, голова Луганської облдержадміністрації: "Нам никакие не нужны взрывы эмоций, реакционные проявления, экстремистские проявления. Эти все экстремистские, радикальные проявления – они нужны определенным, которые, кто свой политический пиар делает, кто прикрывает свои коррупционные схемы".

    Попередній матеріал
    Туреччина звертає увагу ООН на загрозливе становище кримських татар
    Наступний матеріал
    Прикарпаття повстало проти нового-старого чільника міліції
    Теги:
    Loading...