Вбивця з Чечні
Вбивця з Чечні ГУ НП у Харківській області

На Харківщині поліцейські зловили росіянина, який у Чечні вбив п'ять людей

Читайте по-русски
За скоєння вбивств чоловікові загрожувало довічне ув'язнення, однак він утік

На Харківщині поліцейські затримали 33-річного росіянина, який перебував у розшуку по лінії Інтерполу та Європолу. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Харківській області.

"У ході проведення профілактичної операції "Розшук" поліцейські Управління карного розшуку ГУ НП у Харківській області спільно з працівниками батальйону поліції особливого призначення та  сектору кримінальної поліції Лозівського відділу поліції встановили місцезнаходження 33-річного зловмисника і затримали його", – зазначається у повідомленні.

Як стало відомо, затриманий – громадянин  Російської Федерації. У міжнародному розшуку він перебуває з 20 лютого цьогоріч. Займався росіянин організованою злочинністю. На його руках, за даними правоохоронців, п'ять убивств.

"Чоловік входив до складу злочинної групи. У 2008 році на ґрунті міжнаціональної ворожнечі він вбив п'ять осіб в станиці Первомайській Грозненського району Чеченської Республіки (Росія – ред.). За скоєння вказаних злочинів зловмиснику загрожувало довічне ув’язнення", – підтвердили у поліції.

Наразі росіянина затримано. До нього застосовано тимчасовий арешт строком на 40 діб.

Попередній матеріал
Президент призначив в.о. голови Служби зовнішньої розвідки
Наступний матеріал
"Ті самі 87 аркушів": у НАБУ розповіли про листування, яке отримали від ГПУ
Loading...