Гройсман 5.ua

Гройсман: Консенсус щодо безвізового пакету законів практично знайдено

    Так Володимир Гройсман оцінив шанси народних депутатів проголосувати за законопроекти, які потрібні для безвізового режиму з Євросоюзом. Йдеться передусім про антикорупційні.

    Про це голова Верховної Ради Володимир Гройсман написав на своїй сторінці у Facebook.

    "Відкласти ці рішення далі означає призупинити реформи в Україні. Ми не можемо собі такого дозволити. Знаю, що станом на зараз консенсус між експертами, депутатами та урядовцями практично знайдений", - йдеться у повідомленні.

    Спікер дав вказівку керівникам фракцій забезпечити максимальну явку своїх підопічних, а комітетам підготувати для нардепів усі необхідні матеріали. Для ухвалення безвізового пакету сьогодні вирішальний день, далі тягнути нема куди наголосив Гройсман. Також на порядку денному буде питання виборів у Маріуполі.

    Нагадаємо, Верховна Рада України у вівторок, 10 листопада, розгляне законопроекти з пакету по лібералізації візового режиму з Європейським Союзом, які не змогла прийняти на попередньому пленарному тижні, а також питання призначення місцевих виборів в Маріуполі. 

    Як повідомляв 5.ua, 5 листопада Верховна Рада завершила засідання, не розглянувши пакет безвізових законів. Парламентарії спромоглися проголосувати за основу лише міграційні закони. Решта необхідних для лібералізації безвізового режиму викликали чимало суперечок.

    Попередній матеріал
    Обама завів особисту сторінку у Facebook
    Наступний матеріал
    Сьогодні у столичному суді відбудеться слухання справи затриманих російських ГРУшників
    Теги:
    Loading...