5 канал

Музикант Ростик (Рой) Домішевський пояснив, за яких умов повністю запрацюють музичні квоти

Музичні квоти не запрацюють повністю, поки влада не сформує єдиний інформаційний простір і стратегію культурно-просвітницького наративу. Таку думку озвучив український музикант, продюсер, колишній учасник гурту "Скрябін".

Ростик, Шура і Кузьма – саме таким складом вийшов у люди класичний "Скрябін". "Три мушкетери" з Новояворівську, що на Львівщині. І автором багатьох пісень цього періоду "нових романтиків" був він – Ростик, або для інших "Рой" Домішевський. Їх остаточно розділив "Помаранчевий Майдан": Кузьма грав "за владного кандидата", а Ростик і Шура були проти "януковичів". Хоча Роя згадують як "найкольоровішого" (у прямому розумінні слова) учасника "Скрябіна", у нього було чимало музкоманд: "Наша Контора", "Гонзо і брати (Чужі сигарети)", "The One","Бардак", "Скажений сміх", "Voice of Hell", "Дизентерія", "Скрябін", "ЕХО" і виконував він пісні різні: панк-рок, пост-панк, нова хвиля, синт-поп.

Почаюємо з Ростиком, згадаємо "старі фотографії", про музику, як стиль життя, і про принцип "скажи, що ти слухаєш – і я скажу хто ти", про принципи й безпринципність людей шоу-бізу і про "ріал політикс" як шоу-біз", – анонсує гостя автор і ведучий програми "За Чай.com" Роман Чайка.

Попередній матеріал
"Рекордна краса": На Співочому полі сплели 50-метровий вінок з квітів та колосся
Наступний матеріал
Штаб АТО: Терористи не знижують інтенсивнітсь вогню, найбільше гатять у секторі "М"
Loading...
Прикордонники, яким допомагав Кузьма від початку АТО, встановили йому меморіальну дошку

Прикордонники, яким допомагав Кузьма від початку АТО, встановили йому меморіальну дошку

Вийшла дитяча мобільна гра, яку озвучив Кузьма Скрябін

Вийшла дитяча мобільна гра, яку озвучив Кузьма Скрябін

Кузьма "Скрябін" - Концерт пам'яті

Кузьма "Скрябін" - Концерт пам'яті