Гігантський торт випекли у болівійському місті Ла-Пас

    Гігантський торт випекли у болівійському місті Ла-Пас. Десерт присвятили найвищій горі країни. Солодка її копія - заввишки 5 метрів.

    На приготування витратили тиждень. Десятки кулінарів у три зміни замішували тісто й готували начинку. Випікали торт у чотирьох сотнях окремих форм. Потім коржі змастили молочним кремом і додали начинку з полуниць, шоколаду та карамелі. Готовий торт на двох вантажівках доправили до центральної площі. Там, розрізали на 10 тисяч шматків і роздали усім охочим.

    Оскар Мора, директор кулінарної школи: "Торт готували 85 кухарів! Ми використали 11,5 тисяч яєць, 10 мішків борошна та 7 мішків цукру".

    Лурдес Гарсія, учениця кулінарної школи: "Лишень для кремової начинки потрібні 300 літрів молока. Тяжка робота, але ми робимо її з любов`ю".

    Попередній матеріал
    Лісові пожежі палають у Чорногорії
    Наступний матеріал
    З мінімальними збитками вдалося здолати пожежу в діловому центрі Стамбула
    Теги: