Ціни на газ

У регіонах тривають протести проти підвищення тарифів на комунальні послуги

Пікетувальники називають свої акції попереджувальними для влади і вимагають негайно знизити тарифи на блакитне паливо

Протести проти підвищення тарифів на комунальні послуги тривають у регіонах. На Буковині одразу в кількох районах протестували проти підвищення тарифів на споживання та транспортування газу.

Акції відбулися в селі Атаки Хотинського району, а також у Мамаївцях Кіцманського району. У Мамаївцях мітингарі на годину заблокували рух транспорту, постійно рухаючись пішохідними переходами. Пікетувальники називають свої акції попереджувальними для влади і вимагають негайно знизити тарифи на блакитне паливо.

У Полтаві протестувальники, які прийшли на акцію протесту до стін Облдержадміністрації з вимогою знизити тарифи на газ та електроенергію, спробували зайти у її приміщення. У цьому їм завадила поліція. Після невдалої спроби поспілкуватися з очільником ОДА Олегом Синєгубовим мітингарі перекрили майже на годину вулицю Соборну, рухаючись безперестанку пішохідним переходом.

Як відомо, з 1 січня в Україні зросли тарифи на тепло та електроенергію. Крім того, уряд скасував пільгову ціну на перші 100 кіловат для населення.

Нагадаємо, на вихідних схожі акції відбулися в Харкові, Полтаві, Миколаєві та Маріуполі.