За його словами, на початку повномасштабного вторгнення він знаходився у невеликому селі
Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, чому не приєднався до Збройних Сил України та не пішов на фронт. Про це повідомляє "Дивогляд" із посиланням на його інтервʼю для "ТиКиїв".
Він пояснив, що на початку повномасштабного вторгнення знаходився у невеликому селі та не бачив сенсу вступати до лав територіальної оборони. Клопотенко також вважав, що він може бути значно кориснішим у тилу.
"Від перших днів вторгнення я намагався подбати про безпеку родини та своєї команди. До того ж перебував тоді за містом і, приміром, вступати до тероборони в маленькому селі не бачив сенсу. Також розумів, що принесу більше користі на своєму місці. Адже від першого дня великої війни ми з командою підтримували українців через їжу. Я активно займався гастродипломатією та у світовому інфопросторі розповідав про події в Україні. І тривалий час був зосереджений лише на цьому", – поділився він.
До речі, цього року Євген Клопотенко навідувався до військкомату. Після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію в травні, він у перший же день оновив свої дані у військовому комісаріаті.
Раніше "Дивогляд" розповідав, що Клопотенку відмовили у відкритті ресторану в Японії через "російський" борщ, але посол України має іншу думку.
Поки на нашій землі війна, навіть "Дивогляд" – це не про котиків і пандочок, а про перемоги нашого війська! Наш Telegram – Дивогляд 5.UA.
Допоможи ЗСУ – врятуй свій дім: офіційні реквізити та посилання.