урядовці закликають розвивати в області мясопереробну галузь

    Розвивати в області м`ясопереробну галузь - закликає губернатор. Сьогодні Анатолій Присяжнюк відвідав найбільший в області м`ясокомбінат на Переяславщині. Господарі стверджують: їхня продукція без жодних домішок і винятково з натуральних продуктів.
    Адже свиней вирощують саме там і годують тварин кормом - лише власного виробництва. До роботи - залучають і молодих спеціалістів. Для них - директор комбінату обіцяє збудувати соціальне житло.

    Анатолій Присяжнюк, голова Київської облдержадміністрації: "Я із задоволенням її покуштував. Порадив директорові нашої столової, яка в адміністрації, щоб заключили на пряму договір і ми получали продукцію тільки з цього господарства. Ми будемо відпрацьовувати питання не тільки переробки і транспортіровки мясної продукції в місто Київ, а й створення нормальних умов для її реалізації. для цього ми підписали угоду з Поповим Олександром Павловичем".

    Олександр Мостюпан, директор мясокомбінату: "Коли ми почали виробляти продукцію, основний принцип наш - це ніяких добавок. У нас є декілька видів продукції, які взагалі виготовляють так, як колись вироблялось в радянському Союзі, отим гостом і вони дійсно на смак, я памятаю ті ковбаси, які мама з Києва привозила. от вони на смак такі ж".

    Попередній матеріал
    У Києві - стартував семінар - із податкового обліку банківських установ
    Наступний матеріал
    На Венеціанському карнавалі глядачам показали "політ ангела"
    Теги: