Перед шкільними канікулами столичне ДАІ взялося перевіряти водіїв та пішоходів

    Обережно діти! Перед шкільними канікулами столичне ДАІ взялося перевіряти водіїв та пішоходів. Вимога одна: правильно перевозити дітей у авто та переходити з ними дорогу. До перевірки долучились і наші кореспонденти.

    Інспектор ДАІ розповідає пані Людмилі як правильно перевозити дітей в авто. Жінка виправдовується: просто не встигла пересадити маля у крісло.

    Необережні з дітьми на дорогах і пішоходи. Ось із такими перевірками на вулиці столиці даішники виходять щороку. Найчастіше перед шкільними канікулами.

    Коротка інструкція і гайда! Такі заняття для учнів цієї школи не новина. Правила дорожнього руху тут вивчають змалку. Як  перейти дорогу знають навіть першокласники. Замість учителів - юні інспектори дорожнього руху. Такий загін у школі створили ще 30 років тому. Тепер як поводитися на дорозі учасники загону знають на пам`ять.

    Проте обережні на дорозі усі. Даішники наводять невтішну статистику. Лише від початку року за вулицях столиці зафіксували майже дві сотні ДТП за участю дітей. Більше 150 маленьких киян травмовано.

    Наталя Гончарова, Федір Угненко, "5 канал"

    Попередній матеріал
    Кому завинили тварини київського зоопарку?
    Наступний матеріал
    Майже 200 будинків столиці через прориви в трубах залишились без гарячої води
    Теги:
    Loading...