На Київщині запрацював новий хлібозавод

    У селі Нові Петрівці запрацював новий хлібозавод. Щодоби там випікатимуть 130 тонн хліба.

    До кінця року асортимент заводу поповнять булки та тістечка. Продукцію постачатимуть у столицю та область. На підприємстві працюватиме три сотні людей. Цехи обладнані найновішим устаткуванням. Усі процеси - від подачі муки, замішування тіста до фасування готових виробів - автоматизовані.

    Галина Вітюк, головний технолог: "Застосовуємо традиційні класичні способи тістоприготування. Живі закваски ми використовуємо. Досить тривалий спосіб приготування заквасок. І ось ці ароматичні, смакові властивості. під час бродіння заквасок".

    Ярослав Москаленко, перший заступник голови КОДА: "Відкриття такого підприємства дає конкуренцію такому потужному монополісту, який був до сьогоднішенього дня. Вони суттєво можуть конкурувати в ціновій ситуації, тому що тут, по-перше, все автоматизовано, в них енергозберігаючі нові технології".

    Попередній матеріал
    Керівництво КОДА зустрілось з чорнобильцями
    Наступний матеріал
    ГУР: У Криму "українських" військових-зрадників масово замінюють росіянами
    Теги: