Київ
  • Київ
  • Вінниця‎
  • Дніпропетровськ‎
  • Донецьк‎
  • Житомир‎
  • Запоріжж я‎
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Львів‎
  • Миколаїв‎
  • Одеса‎
  • Полтава
  • Рівне‎
  • Сімферополь
  • Севастополь
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький‎
  • Черкаси‎
  • Чернівці‎
  • Чернігів‎
-9°C
USD
  • EUR
  • RUR
  • USD
26.02
Завантаження
Сховати

На Київщині запрацював найпотужніший в Україні хлібозавод

На мапі Київщини з`явився новий хлібопекарський комплекс. Відкрили його поблизу Василькова, в селищі Крушинка. Підприємство в своїй галузі стане найбільшим в Україні. Загальна потужність його - 250 тонн хлібобулочних виробів на добу. Скуштувати свіжої випічки приїхав Президент та губернатор Київщини.

Кілька видів хліба, круасани та різномантні пиріжки - загалом, близько півтисячі видів випічки. Хлібопекарський комплекс у Васильківському районі запрацював.

На заводі п`ять виробничих ліній. Ось так подають тісто для формування батонів, тут їх випікають, а трохи далі - свіжі запашні паляниці, хоч зараз до столу. Технологи розповідають - процес на підприємстві повністю автоматизований. До того ж, уперше в Україні тут використовують технологію безтарного зберігання борошна і працюють з енергоощадним устаткуванням.

Хліб щойно з цеху прийшов скуштувати Президент. Віктор Янукович оглянув виробництво заводу, а потім відкрив засідання спеціального Форуму представників хлібопекарської галузі.

Збудували приміщення для комплексу за 9 місяців. Вітчизняні інвестори вклали у завод 45 мільйонів доларів. Очікується, що новий комбінат дасть робочі місця понад трьом тисячам людей. Крім, власне, цехів, підприємство має логістичний центр і спецтранспорт, яким доставлятиме усю необхідну сировину.

Хліб і випічку з заводу їстимуть мешканці Київської області - ятки з продукцією вже є в Ірпені та Василькові, і незабаром з`являться в інших містах.

Ганна Рибалка, Євген Кіяшко, 5 канал.

Теги:
Останнє редагування: 20:48 10 жовтня 2012
Новини партнерів