Київ
  • Київ
  • Вінниця‎
  • Дніпропетровськ‎
  • Донецьк‎
  • Житомир‎
  • Запоріжж я‎
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Львів‎
  • Миколаїв‎
  • Одеса‎
  • Полтава
  • Рівне‎
  • Сімферополь
  • Севастополь
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький‎
  • Черкаси‎
  • Чернівці‎
  • Чернігів‎
+9°C
USD
  • EUR
  • RUR
  • USD
  • BTC
25.83
Завантаження
Сховати

Активісти-ентузіасти пильно слідкують за роботою столичних фаст-фудів

Перевірити, в яких умовах готують шаурму та хот-доги, нині взялися київські активісти.

У кожному з проінспектованих "фастфудів" не дотримуються правил гігієни, не мають води, готують на газі тощо. А в одному із МАФів навіть не мали дозвільних документів на роботу закладу харчування. Загалом у столиці близько 2-х тисяч точок продажу шаурми та хот-догів. Торік за медичною допомогою через отруєння їжею з так званих "фастфудів" звернулися 300 людей.

Активіст: "Ви що використовуєте, газ чи електрику при приготуванні їжі? Електрику, так?"

Працівник: "Да".

Активіст: "А у вас є санітарна книжка, чи ні?"

Працівник: "Нєт".

Активіст: "Немає счанітарної книжки. Тобто ви працюєте нелегально?"

Працівник: "Нелегально".

Микола Воробйов, активіст: "Там має бути підведена вода. Тобто, повар, який там готує, він має хоча б помити десь руки. Ми перевірили 30 точок. Більше половини з них - вони готують на газу. Ну друзі, ну уявіть, якщо газовий балон цей, він стоїть біля метро. Тобто, "Апрель" - він може показатися ну не настільки серйозно".

Теги:
Останнє редагування: 20:36 26 лютого 2013
Новини партнерів