Головний офіс Санта Клауса у Лапландії приймає відвідувачів

    Напружені часи з настанням зимових свят розпочалися в головному офісі Санта Клауса у Лапландії. Потрібно прочитати листи, зібрати подарунки, розвезти дітям та ще й прийняти малюків, які вирішили самі завітати у гості. Тож Санта з ельфами у переддень Нового року та Різдва працюють цілодобово.

    Гарячі часи настали в селищі Санта Клауса за полярним колом у фінському регіоні Лапландія. Діти з усього світу чекають на подарунки від доброго чарівника. Він же має детально вивчити побажання кожного малюка та підібрати відповідну річ зі своїх запасів. Але Санта називає ці клопоти приємними й ділиться способом, як устигнути до дітей по всій земній кулі.

    Санта Клаус: "Країни розташовані у різних часових поясах. Тож, поки в одній малюки сплять, я прилітаю до них і тихенько кладу подарунки під ялинку та у спеціальні шкарпетки. Потім прямую до іншої держави, де малюки тільки готуються піти в ліжко. Що ж до листів, то вони незмінні вже протягом кількох століть. Хлопці просять машинки, поїзди та іншу техніку, а дівчата - переважно, ляльок".

    Тисячі дітей не чекають візиту Санта Клауса, а самі їдуть до нього в гості. Для малюків двері його помешкання завжди відкриті. У хатині чарівника можна й поговорити з ним, й подарунок отримати.

    Алекс Халс, гість з Великої Британії: "Я не хотів чекати на представників Санта Клауса. Він дуже зайнятий і міг прислати до мене своїх помічників, а не приїхати особисто. Щоби точно побачити його, сам завітав до Лапландії".

    Томмасо Аліа, гість з Італії: "Санта Клаус дуже гарний, тому я й захотів зустрітися з ним. Поїздка мені надзвичайно сподобалася".

    Санта Клаус щороку облітає земну кулю на санчатах, запряжених оленем Рудольфом. Чарівник обіцяє, що обов`язково принесе подарунки всім дітям, які гарно себе поводили. Якщо не на Новий рік, то на Різдво чи інше зимове свято.

    Олександр Войтко, 5 канал.

    Попередній матеріал
    Японія готується зустріти Новий рік
    Наступний матеріал
    Гілларі Клінтон - ушпиталили
    Теги:
    Loading...