latestnewsresource.com

У серпні в Шарм-ель-Шейху єгипетські військові ледь не збили пасажирський літак - британські ЗМІ

    Літак британської авіакомпанії Thomson, який вилетів з Лондона зі 189 пасажирами на борту, ледь не був збитий ракетою при посадці в аеропорту Шарм-ель-Шейх.

    Про це повідомляє The Daily Mail. "Екіпаж літака авіакомпанії Thomson був змушений прийняти екстрені заходи під час посадки після того, як помітив ракету", - йдеться у повідомленні. 

    Командирові літака вдалося швидко змінити курс польоту, відхиливши повітряне судно вліво. Відзначається, такі дії пілоту довелося зробити через те, що екіпаж помітив ракету. Випущена єгипетськими військовими під час навчань, вона пролетіла на відстані в межах тисячі футів від британського лайнера.

    Інцидент стався ще 23 серпня 2105 року, але відомо про нього стало тільки зараз. Про це знали лише п'ять членів екіпажу, оскільки було прийнято рішення не розповідати пасажирам, щоб не сіяти паніку.

    Цю інформацію підтвердили у департаменті транспорту Великобританії.

    Нагадаємо, літак Airbus 321 російської компанії Metrojet (раніше "Когалимавіа"), який летів до Санкт-Петербурга з Шарм-ель-Шейха, розбився у Єгипті над Синайським півостровом. Усі 224 людини, які були на борту, загинули. Серед жертв катастрофи і четверо українців.

    Також зазначимо, що вчора, 6 листопада, стало відомо, що бортовий самописець російського літака A321 записав звук вибуху на борту. За даними експертів, мова йде не про вибух двигуна літака. Один із єгипетських чиновників уже назвав теракт найбільш імовірною причиною катастрофи російського A321.  

    Попередній матеріал
    Призначено очільника Національної поліції в Київській області
    Наступний матеріал
    Кількість загиблих внаслідок пожежі у нічному клубі в Бухаресті зросла до 39 осіб
    Теги:
    Loading...