znak.com

Россільгоспнагляд похизувався першими світлинами показової розправи з сиром

10 тонн сиру розчавили бульдозером, а потім скинули до спеціальної ями на полігоні побутових відходів.

Сьогодні в Білгородській області була знищена перша партія "санкційних" продуктів: на полігоні твердих побутових відходів бульдозерами було розчавлено не менше 10 тонн забороненого до ввезення в Росію імпортного сиру. Подробиці події висвітлив російський сайт Znak.com з посиланням на прес-службу управління Россільгоспнагляду по Білгородській області.

Процес знищення 10 тонн сиру зайняв близько години. "Сиру було дуже багато – цілий КамАЗ. Щось – в коробках і щось без упаковки. Його розчавили 45-тонним катком", – уточнили в прес-службі відомства.

Крім сиру, сьогодні, 6 серпня, в Смоленську планують знищити дві фури "санкційних" томатів і три машини персиків і нектаринів загальною вагою 73 тонни. Яким саме чином росіяни знищуватимуть овочі та фрукти – у відомстві не уточнюють.

Саме сьогодні, 6 серпня, набув чинності указ Путіна про знищення продуктів, які намагалися ввезти в Росію в обхід ембарго. Однак перший випадок знищення продуктів стався ще за 2 дні до того – 4 серпня російські силовики спалили більше 100 тонн свинини.

Попередній матеріал
Правоохоронці викрили селянина, який передав до Черкас 5 кг марихуани
Наступний матеріал
NASA показало проліт Місяця на тлі Землі
Теги:
Loading...