Жінка на Хмельниччині начальник патрульної служби у райвідділі міліції [відео]

    Спортсменка, активістка - і просто вродлива дівчина. 22-річна Тетяна Шевчук – єдина на Хмельниччині начальник патрульної служби у райвідділі міліції. Водночас - майстер спорту та багаторазовий призер Європи і світу з багатоборства. Про дівчину, яка вміє керувати чоловіками та приборкувати розбишак - у наступному сюжеті.

    У свої 22 молодший лейтенант міліції встигла чимало. По закінченні Академії МВС, - працювала у кінному патрулі в Кам`янці-Подільському. Дівчина згадує - верхи патрулювати зручніше адже зазвичай хулігани бояться коней. Нині Тетяна очолює патрульну службу. Каже - порушники по-іншому реагують на зауваження жінки у формі.

    Тетяна Шевчук: "Кажуть компліменти. І це досить приємно. Деякі, навпаки – глузують з цього, тому що вважають, що в дівчини має бути якась простіша робота – паперова".

    Тетяна каже - змалку займалася гімнастикою, вокалом, малюванням, але переміг спорт. Дівчина показує - в її помешканні - ціла стіна з медалями та призами, адже вона - багаторазова чемпіонка України, Європи і світу з рукопашного бою та військово-спортивних багатоборств. Торік Тетяна здобула ще одну перемогу - в особистому житті. Дівчина знайшла своє кохання. 

    Тетяна Шевчук: "Мене разом з карним розшуком задіяли на розшук злочинців. Не одну ніч ми їх шукали. Знайшли злочинців, і знайшла свою любов". 

    Чоловік Тетяни – лейтенант міліції. Каже, про таку дружину мріяв усе життя.

    Микола Чубар, чоловік Тетяни: "Я зразу закохався в її очі. Ми познайомилися в травні, коли вона перевелася з іншого відділу про кращу дружину годі й мріяти".

    Микола з Тетяною - разом і вдома, і на роботі. У родині очікують поповнення - кажуть, лелека має завітати до них восени.

    Анастасія Савицька, Олександр Майборода, Хмельниччина, 5 канал

     

    Попередній матеріал
    До протесту вчителів у Естонії долучилися транспортники
    Наступний матеріал
    Вдів Бін Ладена можуть покарати за нелегальне проживання у Пакистані
    Теги:
    Loading...