Навчання "Схід"
Навчання "Схід" Facebook / Генштаб ЗСУ

Зенітні установки та "Дашки": як ЗСУ провели стрільби на сході України

Усі бойові розрахунки продемонстрували професіоналізм та належний рівень володіння воєнною технікою

На сході України пройшли навчання з бойовими стрільбами із залученням зенітних установок та кулеметів ДШК. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ на сторінці у Facebook.

"У Повітряному командуванні "Схід" пройшли тактико-спеціальні заняття з бойовою стрільбою з штатними (позаштатними зведеними) обслугами підпорядкованих військових частин, зенітними установками ЗУ-23-2 та ЗКУ-1, а також крупнокаліберними кулеметами ДШК", – йдеться в повідомленні.

За словами командира зенітної установки окремої радіолокаційної роти Дмитра Чеги, "програма була досить насиченою, а підготовка – динамічною".

ЗСУ провели вишкіл із зенітними установками: як минали стрільби – фото

Навчання "Схід"
/
Навчання "Схід"
Навчання "Схід"
/
Навчання "Схід"
Навчання "Схід"
/
Навчання "Схід"
Навчання "Схід"
/
Навчання "Схід"
Навчання "Схід"
/
Навчання "Схід"

"За цей короткий час цілком освоїв зенітну установку ЗУ-23-2. Звичайно, досвід зайвим не буває. Тому треба буде продовжити навчання військовій справі безпосередньо у штатному підрозділі", – розповів Дмитро.

Крім того, заступник командира Повітряного командування "Схід" з бойової підготовки полковник Андрій Бережний зазначив, що всі бойові розрахунки продемонстрували професіоналізм, належний рівень практичних навичок у володінні штатним озброєнням і воєнною технікою.

Попередній матеріал
Порошенко та Ердоган провели телефонну розмову: стало відомо, про що говорили
Наступний матеріал
Відбулася перша репетиція ведучих Євробачення-2017
Loading...