Київ
  • Київ
  • Вінниця‎
  • Дніпропетровськ‎
  • Донецьк‎
  • Житомир‎
  • Запоріжж я‎
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Львів‎
  • Миколаїв‎
  • Одеса‎
  • Полтава
  • Рівне‎
  • Сімферополь
  • Севастополь
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький‎
  • Черкаси‎
  • Чернівці‎
  • Чернігів‎
-9°C
USD
  • EUR
  • RUR
  • USD
26.02
Завантаження
Сховати

В українській столиці стартував чемпіонат барменів

В українській столиці стартував чемпіонат барменів "Flair open 2011". Триватиме він упродовж осені у найбільших містах країни. Учасники змагатимуться у мистецтві приготування коктейлів. Жонглювати пляшками за барною стійкою перед членами журі будуть сотні юнаків та дівчат.

Видовищним приготуванням коктейлів узялися дивувати клієнтів бармени. Яким на смак вийде напій - справа другорядна.

Давид Унанян, учасник чемпіонату: "Сейчас главное шоу, но я не буду забывать про вкус коктейля. То він може бути й не смачним. А-то!" 

Шоу-програма конкурсанта триває шість хвилин. Бармен Валентин за стійкою викладається на повну. Адже на роботі для трюків часу обмаль.

Валентин Веденєєв, учасник чемпіонату: "Если приходит много гостей, то времени нет. Приходится минимум показывать движений, чтобы быстрее обслужить".

Двісті кілограмів льоду, до десяти кілограмів лимону та відро алкоголю організатори не пошкодували барменам для виступів. Ті ж задля балів не шкодують здоров’я. 

Артем Левицький, учасник чемпіонату: "Металлический гейзер - им можна  получить серьёзные травмы. Это обычно происходит на стадии первоначального занятия". 

Єлизавета Соболева, учасниця чемпіонату: "Непрерывно есть и синяки и раны. Но это того стоит". 

Артур Деменюк, учасник чемпіонату: "Ну вот у меня есть такой ожог. Это от того, что постоянно отбиваю бутылку".

Суддям під час відбору також дістається. Їх конкурсанти обливають гіркою та жбурляють у них пляшками.  

Степан Цуцман, член журі, член Всесвітньої Асоціації флейринга: "Бывало, конечно, но мы защищаемся".

За один виступ учасник повинен зробити чотири коктейлі. Ними пригощають глядачів. Проте, не більше однієї склянки в руки.

Степан Цуцман, член журі, член Всесвітньої Асоціації флейринга: "Мы могли бы к восьми часам вечера получить не совсем адекватных зрителей".

Самі ж бармени ні краплі до рота. Домовилися святкувати по завершенню відбору.  

Іван Кравченко, учасник чемпіонату: "Приехал из солнечного города Евпатория. Мы сегодня гуляем. Наверное, ночевать не будем. Встретим рассвет в Киеве, и домой". 

Після першого відбіркового туру, подорож розпочинають члени журі. У пошуках талановитих барменів поїдуть до Львова, Дніпропетровська, Харкова, Донецька, Одеси та Севастополя.

Людмила Голоднік, Денис Ковальов, "5 канал"

Теги:
Останнє редагування: 14:10 21 вересня 2011
Новини партнерів