В. Колесниченка тимчасово позбавили членства у Вищій раді Юстиції

    Суддю Володимира Колесниченка тимчасово позбавили членства у Вищій раді Юстиції. Таке ухвалив учора Печерський районний суд столиці за позовом голови Київського обласного адміністративного суду Сергія Штогуна.

    Причиною позову стало те, що пан Колесниченко склав присягу перед депутатами Верховної ради того самого дня, коли Президент достроково звільнив Парламент. Відбулося це 2 квітня торік. Сам Колесниченко з відстороненням не погоджується, вважає - це спроба зірвати роботу Вищої ради юстиції. Він також додав: саме на сьогоднішньому засіданні Ради мав доповідати про результати перевірки матеріалів щодо відомих суддів Сергія Штогуна та Володимира Келеберди.

    Володимр Колесниченко, суддя: "З метою недопущення розгляду цього питання на засіданнях вищої ради юстиції іде гвалтування суддів інших, для того, щоб вони виносили явно незаконні рішення, не даючи касаційному органу здійснювати свої повноваження".

    Лідія Ізовітова, голова вищої ради юстиції: "В позовній заяві йде мова про те, що 2-го, тобто в день, коли присягав володимир миколайович, було достроково припинено повноваження верховної ради України. і депутати продовжували виконувати свої повноваження, що безпосередньо не повязано із повноваженнями Верховної ради".

    Попередній матеріал
    Племінник Дженіфер Хадсон помер від серії вогнепальних поранень,- висновок експертів
    Наступний матеріал
    Обдарованих дітей нагородили президентськими стипендіями (РЕПОРТАЖ)
    Теги:
    Loading...