Темні ресторани дісталися Києва

    Відкрити інший бік сприйняття їжі та напоїв. Губити виделку, їсти руками, платити за наїдки, яких ніколи не побачиш. Така особливість темних ресторанів. Заклади, від яких шаленіє вся Європа, вже у Києві. Однією з дегустаторів делікатесів у цілковитій пітьмі стала і кореспондентка "5-го каналу" Олена Халік.

    Ось такий вигляд має темна кімната, якщо  ввімкнути світло. Нічого не звичайного. Традиційні столи та стільчики. сервіровані для кількох страв. Головна особливість перебувати тут можна лише у темряві. Страви тут, теж особливі. Обрати  можна лише колір меню. На вибір пропонують червоні, тобто м`ясні страви, сині рибні та зелені - овочеві. Що саме їстимеш загадка.
    А на кухні шеф-повар фантазує, як подати страви так, щоби вони смакували без світла.

    Перед тим, як зайти до темної зали у гостей відбирають усі джерела світла - телефони, запальнички та сірники. Усе бачать, тут тільки офіціанти. У них є спеціальні прилади. Тому, якщо клієнт боїться темряви, чи йому не сподобалося у ресторані досить лише підняти руку і вас виведуть. Враження у гостей - суперечливі.

    Журналіст "5 канал": "Їсти, пити та відпочивати у повній темряві. Така нова забава для столичних гурманів. Тут не видно нічого, ані які страву тобі приносять, ані де вона стоїть".

    Олена Халік, та Олена Сорокіна, "5 канал"

    Попередній матеріал
    Чоловіка, який напав на Консульство Китаю у США заарештували правоохоронці
    Наступний матеріал
    СБУ викрила механізм фіктивної легалізації росіян в Україні
    Теги: