Рекордний коровай спекли на Тернопільщині

    У діаметрі він 4 метри, і важить півтори тонни. Присвятили його Дню працівників сільського господарства і вже внесли до Книги рекордів України.
    Коровай випекли за старовинними рецептами. На нього пішло 1050 кілограмів борошна, понад 2 тисячі яєць, 210 кілограмів цукру та 20 кілограм солі. При цьому борошно використали з нового, рекордного для Тернопільщини урожАю. Частину запашного короваю роздали дітям із сиротинців та дитячих будинків. Решту - розподілили між усіма охочими на Театральному майдані Тернополя.

    Попередній матеріал
    Дерева у столичному парку отримали імена тих людей, хто рятував українців під час Голодомору [відео]
    Наступний матеріал
    Заворушення в центрі Києва: поліція заблокувала прохід з вулиці Інститутська
    Теги: