Порушено кримінальну справу проти екс-директора столичного зоопарку

    Кримінальну справу проти екс-директора столичного зоопарку, а нині - керівника комунального підприємства «Центр ідентифікації тварин», Світлани Берзіної - порушила прокуратура Києва. Інформацію про це "5-му каналу" підтвердив представник відомства Руслан Басараб.

    Берзіній закидають зловживання службовим становищем, розтрату майна і підробку документів. Справу порушили за результатами перевірки   генпрокуратури. Світлана Берзіна керувала столичним звіринцем з 2008-го року. Рік тому мер Леонід Черновецький відсторонив її від виконання обов`язків на час розслідування причин загибелі тварин. Пізніше вона сама написала заяву про звільнення.

    Руслан Басараб, Начальник відділу захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері прокуратури м.Києва: "Колишнім генеральним директоро київського зоологічного парку умисно з корисливих мотивів, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом внесення до акту виконаних робіт завідома не правдивих відомостей, вчинено розтрату коштів в особливо великих розмірах. Для організації посадового слідства справу направлено у прокуратуру Шевченківського району для розслідування".

    Сама ж Світлана Берзіна - від коментарів відмовилася. Посилаючись на те, що вона з матеріалами справи - не знайома.

    Попередній матеріал
    Уряд Японії визнав, що тримав у таємниці інформацію про події на «Фукусіма-1»
    Наступний матеріал
    Знайшли другу чорну скриньку з літака, що розбився над Атлантикою у 2009 році
    Теги:
    Loading...