5.ua

Міністерству внутрішніх справ підпорядкують прикордонників і рятувальників

    У структурі МВС, крім Національної поліції, Нацгвардії, міграційної служби, також працюватимуть прикордонна служба і Держслужба з надзвичайних ситуацій.

    Про це сьогодні, 10 липня, під час засідання розширеної колегії МВС заявив Петро Порошенко. Так, він розповів, які відомства входитимуть до складу МВС після реформування.

    "У складі Міністерства функціонуватимуть Національна поліція, Держслужба з надзвичайних ситуацій, Державна міграційна служба, Державна прикордонна служба, Національна гвардія. І саме така структура МВС забезпечить найбільшу ефективність і водночас прозорість її діяльності. Мінімізацію її корупційних ризиків", - зазначив він. 

    Глава держави підкреслив, що в остаточному підсумку Міністерство вбачається цивільним відомством, що згідно з новими управлінськими засадами координуватиме державну політику з протидії злочинності і забезпечення громадської безпеки.

    Крім того, Порошенко сьогодні заявив, що за прикладом патрульної поліції слід реформувати всі правоохоронні органи України. 

    Попередній матеріал
    У бою з диверсантами поблизу Станиці Луганської загинув військовий, ще один зазнав поранень - Москаль
    Наступний матеріал
    Кремль вирішив ліквідувати залишки автономії окупованого Криму - ЗМІ
    Теги:
    Loading...