fcdk.org

Ребров увійшов у топ-20 найкращих футбольних тренерів світу

    Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров, увійшов у топ-20 найкращих футбольних тренерів світу за версією видання Coach World Ranking.

    На даний момент наставник "біло-синіх" посідає 16 місце, випереджаючи таких титулованих і авторитетних спеціалістів, як Луі ван Гал і Жозе Моуріньо. Нижче Реброва і Мануель Пелегріні - головний тренер "Манчестер Сіті", наступного суперника "Динамо" у Лізі чемпіонів.

    Ще один український фахівець наставник "Дніпра" Мирон Маркевич, перебуває на 31 рядку, а керманич "Шахтаря" Мірча Луческу, знаходиться на 40 позиції. Лідирує ж у рейтингу головний тренер "Барселони" Луіс Енріке.

    Як повідомляв 5.ua, в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Динамо" (Київ) зіграє з англійським клубом "Манчестер Сіті". Жеребкування плей-оф Ліги чемпіонів відбулося 14 грудня у швейцарському Ньоні.

    Нагадаємо, київське "Динамо" вперше за 17 років увійшло у плей-офф Ліги чемпіонів. Київське "Динамо" обіграло ізраїльський "Маккабі" з рахунком 1:0 у заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА і вийшло в 1/8 фіналу турніру.

    Попередній матеріал
    В Ірані демонстранти напали на посольство Саудівської Аравії
    Наступний матеріал
    Сирійські урядові війська зачистили від ісламістів місто Шейх-Мискін
    Теги:
    Loading...