Гелетей vs. Шуфрич: бій не відбувся (РЕПОРТАЖ, ВІДЕО)

    Усі атрибути дуелі - без самої дуелі. Головний держохоронець країни Валерій Гелетей та народний депутат Нестор Шуфрич так і не зійшлися у чесному двобої. В останню мить відмовився Гелетей. Поєдинок, що спровокували журналісти між двома чоловіками, обіцяв бути жорстоким: ламати руки та ноги бійці один одному не мали наміру, однак, надавати стусанів погрожували.

    Бити руками, кулаками та ногами один одного Гелетей та Шуфрич збиралися в школі олімпійського резерву. Вид боротьби обрали екзотичний - панкратіон. Це жорсткий різновид кік-боксингу.

    Олександр Томенко, суддя: "Ударная техника лишь. Есть один вид панкратиона - пик-слакс".

    Керівник держохорони, який обіцяв не калічити народного депутата та показати, що за свої слова треба відповідати, переодягатися не поспішає. Валерій Гелетей пояснює журналістам, що шоу не буде.

    Журналіст: "Ви бачите, наші депутати дуже вразливі до слів, ви будете тепер обережні?"

    Валерій Гелетей, керівник УДО: "Ну я жартома сказав. Якщо б журналісти показували те, що ми жартома говорили, мабуть не було б у нас тих конфліктів. Ми пожали один одному руку, і він пообіцяв мені, що приїде до нас найближчим часом на змагання".

    Чоловічим рукостисканням бійці назвали відмову Гелетея від бою. Бо за правилами, то була б поразка головного охоронця країни, який до того ж є майстром спорту з самбо та дзюдо.

    Нестор Шуфрич, народний депутат: "Как человек, который мастер спорта, только в другом виде спорта я не мог не ответить ему рукопожатием".

    Однак, вмінням покласти суперника на лопатки учень голови національної збірної з панкратіону таки похизувався. Не дарма тут пітнів та отримував синці Шуфрич - спаринг зі своїм наставником Олександром Мандриком - найкращим у цьому виді спорту, він виграв.

    Нокаут ударом у голову чи ногу у перші 30 секунд - розкрив Шуфрич свій план перемоги Гелетея. Утім, те, що бій з держслужбовцем не відбувся, нардепа на засмучує. Каже, навички панкратіону йому знадобляться. Скажімо, в Парламенті, для самооборони.

    Наталя Павлова, 5 канал: "З бою, який не відбувся, Нестор Шуфрич вийшов двічі переможцем: він переміг свого тренера та отримав чорний пояс з панкратіону".

    Наталя Павлова, Леонід Мосейчук, 5 канал

    ***

    ЗАВАНТАЖИТИ ВІДЕОСЮЖЕТ (5.99Мб)

    Попередній матеріал
    На русанівській набережній стартувала виставка яхт (РЕПОРТАЖ)
    Наступний матеріал
    У Нью-Йорку тимчасово заборонили використовувати будівельні крани
    Теги:
    Loading...