Кадр із відео

Вночі невідомі напали на посольство Росії в Україні

Поліція вже почала кримінальне провадження за цим фактом, кваліфікувавши його як хуліганство

У ніч на неділю невідомі скоїли напад на будівлю посольства Росії в Україні, що в Солом'янському районі Києва. Учасники акції палили фаєри та закидали будівлю піротехнікою, а також пошкодили автомобілі працівників посольства, що стояли на задньому дворі. Все це зафіксовано на відео, що виклали на YouTube. Автори відео стверджують, що охорона посольства двічі відкривала вогонь у повітря. "5 канал" намагається зв'язатися з амбасадою, але там на дзвінки не відповідають.

Водночас поліція вже почала кримінальне провадження за цим фактом, кваліфікувавши його як хуліганство. "До чергової частини управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі напали на посольство. Зі слів охорони, до будівлі підійшло близько десяти осіб, які були одягнені у темний одяг, а у руках тримали фаєри. Невідомі почали бити припарковані автомобілі, тож загалом пошкоджено три транспортні засоби: розбиті дзеркала та скло", – повідомляють у прес-службі управління Національної поліції в Києві.

На місці події правоохоронці вилучили молоток, який лежав неподалік від місця інциденту, та опитали свідків.

Нагадаємо, 20 лютого, у День пам'яті Небесної сотні, група радикально налаштованих людей закидали камінням офіс компанії Ахметова і "Сбербанк России" та вдерлися до відділення "Альфа-банку" на Хрещатику. Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з хуліганськими діями. Чотирьом чоловікам оголосили про підозру за ці погроми.

Попередній матеріал
Третій енергоблок Південноукраїнської АЕС вимкнули через ремонтні роботи
Наступний матеріал
Група українських лікарів готова виїхати в РФ для обстеження Савченко – речниця МЗС
Теги:
Loading...