Facebook / Арсен Аваков

Аваков оприлюднив нові подробиці і фото з пожежі під Васильковом

Пожежа зупинена, ключових ризиків вдається уникнути – запевнив голова МВС.

Про таке міністр написав у своєму Facebook. Арсен Аваков зазначив: "Був безпосередньо поблизу палаючого вогнища ємностей, що розірвались із самого ранку. Йде інтенсивний процес вигоряння. Пожежники годину назад очистили від вогню частину бази "БРСМ", що прилягала безпосередньо до вигорілих резервуарів. Небезпека повторного вибуху мінімальна. Небезпека розповсюдження вогню на сусідню нафтобазу КЛО – припинена. Розповсюдження вогню в бік складів військової частини зупинено".

З його слів, фахівці прогнозують завершення надзвичайної ситуації за 12 годин. Для цього працюють пожежники трьох областей, задіяна вся необхідна техніка. Мобілізовано по тривозі 500 нацгвардійців і близько 1000 працівників міліції. Частину очеплення здійснюють Збройні сили. "Підстав для паніки та евакуації населення немає. Екологи моніторять атмосферу – токсичних продуктів немає", – запевнив міністр.

Арсен Аваков прозвітував: "Після ранкової екстреної наради Надзвичайної комісії, яке я збирав на місці за командою прем'єра, провели надзвичайний Кабмін. Прийняли всі технічні рішення по виділенню коштів і інших деталях".

За даними міністра, від вибуху і пожежі постраждало 12 людей – один загиблий цивільний, троє пожежників зникли безвісти у вогні, решта – поранені з опіками. "Робиться все необхідне і можливе! Я на місці. Буду інформувати", – запевнив Арсен Аваков.

Попередній матеріал
У Київського патріархату вдвічі більше вірян, аніж у Московського – представник УПЦ КП
Наступний матеріал
Процес відходу парафій від церкви Московського патріархату вже почався – релігієзнавець
Теги:
Loading...