У Львові річницю фон Мазоха святкували по-мазохістськи

    175 річницю від дня народження Леопольда фон Захер-Мазоха у Львові відсвяткували по-мазохістськи, кулачними боями на тлі Верховної Ради. Боксери - прототипи депутатів - гамселили один одного до крові. Задоволення від цього отримали і самі забіяки, і глядачі навколо імпровізованого рингу.

    Відсвяткувати день народження Мазоха саме у такий спосіб – надихнули бійки в українському парламенті. Цьогоріч це був найвищий прояв мазохізму в державі – вважають організатори ювілею Мазоха.

    Юрко Назарук, організатор бою: "Полягає в Україні мазохізм в тому що ми всі думаємо що це не про нас, що ми сидимо дивимося на Верховну Раду, як на парламент, як на якісь серіали, -он диви -диви, один оного кріслом стукнув і не розуміємо, що все це і заперечує демократію".

    Боксери б’ються до крові. У хвилини відпочинку інтерв`ю не дають - їхні соратники у вовчих масках закривають об`єктиви камер.

    10 раундів за вирішення того чи іншого питання - підкріпювали чималі суми грошей. На думку рефері поєдинку, саме так ухвалюють доленосні для України закони.

    Ромко, учасник дійства: "Це така країна, де кожний може бути депутатом, тут нічого складного нема, ти виходиш на ринг береш рукавиці, гамселиш і вирішуєш свої питання".

    Глядачі із задоволенням дивляться бій, хоча, кажуть, боксерам на рингу до українських депутатів ще далеко.

    Переміг сильніший, але задоволення отримали усі. Хто дочекався фіналу бою - пригощають тортом. Адже за вченням львів`янина Леопольда фон Захер-Мазоха, біль та насолода повинні бути поруч.

    Олександр Ваврищук, Євген Радіон, Львів, "5 канал".

    Попередній матеріал
    У Давосі стався вибух
    Наступний матеріал
    У квартирах киян скоро потеплішають батареї
    Теги:
    Loading...