У Києві відзначили кращих дизайнерів року [відео]

    Імена кращих українських дизайнерів за 2012 рік назвали у Києві. Переможцям вручили пам`ятні статуетки "Best Fashion Awards".

    "Best Fashion Awards" – ногороди чекають на своїх власників, кращих дизайнерів 2012 року.

    Вже третій рік поспіль в Україні визначають кращих з кращих дизайнерів. Вирішує долю офіційних премій спеціально визначена група експертів з 30 людей, до складу якої входять fashion-журналісти, критики моди, баєри та суспільні діячі.

    Церемонія от-от почнеться - номінанти хвилюються, організатори роздають останні вказівки, гості розважаються. Олексій Залевський вже отримав свою нагороду рік тому, водночас - знову є претендентом на статуетку у номінації "краща постановка".

    Олексій Залевський, дизайнер: "Ну, это престижно в любом случае…"

    Лілія Пустовіт - також серед номінантів, які вже мають відзнаку "Best Fashion Awards", але більше вболіває за молодих.

    Лілія Пустовіт, дизайнер: "Мене тішить, що у списку домінантів дуже багато молоді".

    Зі сцени лунають імена перших переможців – "модний оскар" отримала Марія Бех у номінації "відкриття року", за кращу фешн-постановку відзначили Володимира Подоляна. Посмертно, за визначний внесок у розвиток української моди, відзначили Михайла Вороніна.

    Натхненням для дизайнерів цьогоріч стала Джамала. Без інтриги і вже втретє кращим дизайнером чоловічого одягу стає Віктор Анісімов. А от кращим модельєром для жінок визнали дует молодих дизайнерок Наталію Каменську та Олеся Кононову. Тут і сльози радості, і подяка усім натхненникам – усе, як на справжньому Оскарі. 

    Олена Халік та Орест Пона, 5 канал.

     

    Попередній матеріал
    У Криму діти провели рекордну екологічну акцію
    Наступний матеріал
    У США відвідувачі парку розваг 4 години просиділи на висоті до 100 метрів
    Теги:
    Loading...