Дженіфер Лопес завітала до Києва [відео]

    Латино-американська гордість в українській столиці. Дженіфер Лопес завітала до Києва. Співачка вперше відвідала Україну і відспівала сольний концерт у палаці спорту. Разом із собою привезла родину, 11 валіз одягу та свої супер-хіти. Чи втішені виступом українці зрозуміла Олена Халік.

    Аншлаг. Столичний палац спорту забитий вщент. Усі в очікуванні Дженіфер Лопес. Квитків, вартість яких сягала восьми тисяч гривень, у касах не лишилося.

    Легендарна Дженіфер Лопес виступила з сольним концертом у Києві - вперше. І закохала у себе глядачів з перших хвилин перебування на сцені.

    Поп-діва завітала до України у рамках свого світового турне Dance Again. Майже дві години Джей Ло дивувала різноманітними костюмами, танцювальними номерами, світловим та піротехнічним шоу. А ще активно спілкувалася з публікою. Натовп - у захваті.

    Лопес виконала для українців усі свої супер-хіти. Вітчизняні глядачі віддячили оплесками, танцями, квітами та м`якими іграшками. Одразу після київського концерту Дженіфер Лопес попрямувала до Туреччини, вже сьогодні у неї концерт у Стамбулі.

    Олена Халік та Іван Наконечний, "5 канал".

    Попередній матеріал
    Лузіна взялася рятувати Київ [відео]
    Наступний матеріал
    В американському штаті Міссісіпі впав літак: 3 людей загинули
    Теги:
    Loading...