Кадр із відео

Pianoboy і Андрій Хливнюк заспівали пісню Леннона заради дітей (відео)

    Андрій Хливнюк ("Бумбокс") разом з Дмитром Шуровим (Pianoboy) представили свою версію пісні Джона Леннона "Imagine" в рамках світової кампанії #IMAGINE від UNIСEF.

    29 жовтня в Україні вийшла у вигляді радіо-синглу та відеокліпу версія пісні Джона Леннона "Imagine" від Андрія Хливнюка та Дмитра Шурова. Про це йдеться в описі до кліпу на каналі гурту Бумбокс у YouTube.

    Влітку 2015 UNICEF звернулися до Музики для Мас з пропозицією для Андрія Хливнюка та Дмитра Шурова взяти участь у проекті #IMAGINE - кампанії за рівні права дітей у всьому світі, що зібрала навколо себе сотні тисяч людей. І Хливнюк, і Шуров погодилися взяти участь у проекті.

    У листопаді 2014 Йоко Оно безкоштовно передала UNICEF права на пісню і кліп Джона Леннона "Imagine", і на Генеральній асамблеї ООН у рамках Конвенції з прав дітей, оголосила про старт проекту. Ідея кампанії IMAGINE полягає в тому, що будь-хто може заспівати разом із відомими на весь світ особистостями легендарну пісню Джона Леннона "Imagine" та присвятити її дітям.

    Версія від Хливнюка і Шурова, яку продюсував останній, була записана в студії "Д.Ы.Ш.У." за участі струнного оркестру. Відеокліп зняв режисер Денис Захаров, який раніше працював над монтажем фільму "Поводир".

    "Під час конфліктів діти потребують більше допомоги, миру, підтримки і турботи. Дуже важливо таким способом нагадати всім про проблеми дітей. Сподіваємося, що пісня надихне інших артистів уявити кращий світ для дітей України", розповіла Джованна Барберіс, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

     

    Нагадаємо, ансамбль "Київські солісти" зібрав кошти для мешканців, які постраждали під час обстрілу мікрорайону Східний у Маріуполі.

    Попередній матеріал
    У Сватовому готують пункти обігріву для мешканців, що відмовилися від евакуації
    Наступний матеріал
    У другий тур виборів міського голови Києва виходять Кличко і Береза
    Теги:
    Loading...