У Києві та області дорожчає хліб

    З понеділка дорожчає хліб у Києві та області. Ціни на найпопулярніші сорти - український та батон - піднімає підприємство "Київхліб" - у середньому на 5 відсотків.
    Відтак за буханець українського доведеться викласти 3 гривні 16 копійок, батон коштуватиме 2 гривні 64 копійки. Виробник хотів би підняти ціни ще вище, але не може: свою продукцію Київхліб окрім столичного регіону постачає у цілу низку областей і орієнтується на платоспроможність їхніх мешканців. Гендиректор підприємства стверджує - підстав піднімати ціни на власну продукцію у них більш ніж досить.
    Попередній матеріал
    13-річна голандка хоче наодинці на човні обійти навколо світу
    Наступний матеріал
    Відбулось відновлення політичного діалогу між Україною та Іраком
    Теги: