Київ
  • Київ
  • Вінниця‎
  • Дніпропетровськ‎
  • Донецьк‎
  • Житомир‎
  • Запоріжж я‎
  • Івано-Франківськ
  • Кіровоград
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Львів‎
  • Миколаїв‎
  • Одеса‎
  • Полтава
  • Рівне‎
  • Сімферополь
  • Севастополь
  • Суми
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький‎
  • Черкаси‎
  • Чернівці‎
  • Чернігів‎
-9°C
USD
  • EUR
  • RUR
  • USD
26.02
Завантаження
Сховати

Гігантський торт випекли у болівійському місті Ла-Пас

Гігантський торт випекли у болівійському місті Ла-Пас. Десерт присвятили найвищій горі країни. Солодка її копія - заввишки 5 метрів.

На приготування витратили тиждень. Десятки кулінарів у три зміни замішували тісто й готували начинку. Випікали торт у чотирьох сотнях окремих форм. Потім коржі змастили молочним кремом і додали начинку з полуниць, шоколаду та карамелі. Готовий торт на двох вантажівках доправили до центральної площі. Там, розрізали на 10 тисяч шматків і роздали усім охочим.

Оскар Мора, директор кулінарної школи: "Торт готували 85 кухарів! Ми використали 11,5 тисяч яєць, 10 мішків борошна та 7 мішків цукру".

Лурдес Гарсія, учениця кулінарної школи: "Лишень для кремової начинки потрібні 300 літрів молока. Тяжка робота, але ми робимо її з любов`ю".

Теги:
Останнє редагування: 16:26 8 квітня 2015
Новини партнерів