5.ua

Виборці в Маріуполі та Красноармійську стали заручниками ситуації – Айвазовська

    Після проведення виборів у цих містах електоральні інтереси будуть представлені не в повному обсязі.

    "Фактично, усе залежить від того, у який спосіб, хто і наскільки ефективно мобілізує саме свою електоральну групу. У когось можливостей таких є більше, у тому числі – не через публічні заходи, агітаційну кампанію, інформаційну кампанію. А в когось таких можливостей, на жаль, немає", - сказала під час брифінгу координатор виборчих програм громадської мережі "Опора" Ольга Айвазовська сьогодні, 27 листопада.

    Вона переконана, що таким чином у цих містах електоральні інтереси не будуть представлені повністю: "Дуже прикро, що 25 жовтня голосування не відбулося і, фактично, мешканці цих територіальних громад, виборці стали заручниками ситуації, яка призведе до можливо неповного представництва електоральних інтересів і груп у новообраній місцевій раді". 

    Нагадаємо, під час проведення місцевих виборів Центрвиборчком достроково розпустив Маріупольську та Красноармійську міські виборчі комісії через встановлення фактів систематичного порушення ними законодавства. Згодом парламент призначив дату виборів у Маріуполі і Красноармійську на 29 листопада. 

    Попередній матеріал
    На Донбасі затримали двох інформаторів "ДНР"
    Наступний матеріал
    У Львові під будинком виявили гранату РГД-5
    Теги:
    Loading...