president.gov.ua

Влада зобов’язана забезпечити бездоганне проведення місцевих виборів - Президент

    Забезпечити бездоганне проведення місцевих виборів - найголовніше завдання для влади. На цьому наголосив президент на нараді з головами обласних державних адміністрацій.

    Президент України Петро Порошенко, який провів робочу нараду з  головами обласних і Київської міської державних адміністрацій, зазначив, що є кілька областей, в яких з тих чи інших причин не реєструють партії, що претендують на статус опозиційних. Тому зауважив, що їхнє право брати участь у виборчому процесі має бути надійно захищене. За словами глави держави, він не проти участі голів обласних державних адміністрацій у місцевих виборах. За процесом волевиявлення громадян і за дотримання їхніх прав пильнуватимуть міжнародні спостерігачі та представники ОБСЄ.

    Про це повідомив на брифінгу Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук.

    Важливими питаннями, які обговорювалися на зустрічі були також впровадження реформ у регіонах та виконання Указу Президента "Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції".

    Ковальчук поінформував, що при обласних та Київській міській державних адміністраціях будуть створені Центри допомоги учасникам АТО. Вони координуватимуть усю роботу з демобілізованими бійцями в регіонах. Центри об’єднуватимуть волонтерів, представників органів влади всіх рівнів і представників громади. Організаційний та інформаційно-аналітичний супровід забезпечуватимуть обласні та Київська міська державні адміністрації.

    Попередній матеріал
    На Мальті під час автошоу в натовп вболівальників врізався автомобіль
    Наступний матеріал
    У 2016 році Мінфін планує підвищити ціни на цигарки
    Теги:
    Loading...